SM-kisat takanapäin

Pitkään odotetut SM-kisat ovat nyt takana päin ja koko tapahtuma oli kyllä aivan uskomattoman hieno, vaikka omat radat vieläkin harmittavat. Kiitos I-HAHn mahtaville kannustusjoukoille! Ei voisi parempaa seuraa edes kuvitella !
Lauantain joukkueradalla Venlalle 10 joka sisälsi yhden kiellon ja lentokeinun. Sunnuntain radalta hyl, kun oma jännitys otti vaan vallan ihan totaalisesti ja valssi muuttui peruskäännökseksi. En tiedä vieläkään miten ihmeessä siinä niin kävi, aikaa olisi ollut vaikka kuinka paljon tehdä valssi. Yhtäkkiä vain havahtuu siihen, että on väärällä puolella, jonka seurauksena panikoituminen ja koira väärään putkeen. Ei näin.. Uskon, että ei harmittaisi yhtään niin paljoa jos olisi tullut vaikka keppivirhe: silloin tietäisi että pitää treenata lisää keppejä. Nyt hyl johtui kuitenkin täysin omasta jäätymisestä ja se tuli kohdassa jonka tiedän normaalitilanteessa osaavani ihan milloin tahansa. Ja vaikka radalla oli paljon todella hyvää ja Venla oli aivan uskomaton, niin vieläkin harmittaa. Mutta kyllä tästä noustaan! Onneksi on pian MM-karsinnat ja sitä ennen aiotaan tyhjentää lompakko PurinaOpeniin.
Lauantain joukkuerata, tulos 10
Sirpa Saari
Sunnuntain hyppyrata, tulos hyl
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s