#HyväHiillos Agility – Facebookissa

Tänään hyvää mieltä koko päivälle on tarjonnut Niinu Agility Sportsin aloittama huikea Facebook-kampanja! On upeaa nähdä, miten innolla ihmiset ovat lähteneet kehumaan ja kiittämään toisiaan. Mielestäni yksi parhaita juttuja Agilityssä on huikea ”ryhmähenki” joka harrastajien parissa vallitsee! Lähtökohtaisesti kaikki harrastajat ovat samalla puolella, yhtä ryhmää. Kisoissa voi keneltä tahansa kysyä ”mihin keppien jälkeen mennään” ja kuvausapua löytyy aina pyydettäessä. Jos samaan treeniryhmään päätyy kaksi toisilleen täysin vierasta tyyppiä, niin luultavasti hetken päästä he pohtivat ratakuvioita yhdesssä ja tsemppaavat toisiaan!

Kehuttavia ja kiitettäviä ihmisiä tulee itselleni mieleen niin monia! Tämä on oiva muistutus siitä, että seuraavan kerran kohdatessa täytyy sanoa se heille

Tehtävänäsi on kehua pahimpia kilpakumppaneitasi tai kenties ihmisiä joita ei muutoin tulisi kehuttua! Tai sitten voit antaa tunnustusta jollekin, kenelle haluat välittää kiitoksia ja kannustavia sanoja.

Kampanjan löydät täältä: https://www.facebook.com/groups/hyvahiillosagility/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s